Kategori: Siguria Digjitale

Shape Image
Shape Image
Kujdesu për kompjuterin tuaj

Kujdesu për kompjuterin tuaj

Një kompjuter është thuajse mjeti kyç i punës së çdo gazetari të pavarur. Kompjuterët përdoren për të hulumtuar dhe prodhuar lajme, storie, gjurmuar burimet, për të komunikuar me redaktorët, për të folur me anëtarët e familjes dhe për të ruajtur informacione dhe materiale sensitive dhe të ndjeshme të gazetarisë, prandaj është jetike që si gazetar

Më shumë
Siguria dixhitale – HYRJE

Siguria dixhitale – HYRJE

Siguria dixhitale Mbrojtja juaj personale dhe udhëzuesi i privatësisë në internet për vitin 2022 Siguria dixhitale është një temë konfuze dhe dërrmuese për një person te zakonshëm. Midis gjithë zhargonit të industrisë, përzgjedhjes së madhe të mjeteve të privatësisë në internet dhe shkeljeve të të dhënave që ndodhin rregullisht – është e lehtë të ndihesh

Më shumë
1 3 4 5