Autor: admin

Shape Image
Shape Image
Siguro paisjet tua digjitale

Siguro paisjet tua digjitale

Përditëso, përditëso dhe përditëso Pavarësisht nëse jeni duke përdorur një sistem operativ Windows, MacOS ose Linux në kompjuterin tuaj, duhet të instaloni gjithmonë përditësimet më të fundit. I njëjti rregull vlen për telefonin dhe/ose tabletin tuaj iOS ose Android dhe çdo pajisje tjetër të lidhur me internetin, pra si gazetar profesionist gjithmonë duhet të kujdesuni

Më shumë
Siguro vetëvetën

Siguro vetëvetën

Përdorni menaxherët e fjalëkalimeve Një menaxher i fjalëkalimeve ju lejon të ruani të gjitha fjalëkalimet tuaja në një vend. Kjo ju lejon të gjeneroni një fjalëkalim shumë të gjatë dhe të sigurt për çdo shërbim online që përdorni, dhe në të njëjtën kohë, nuk keni pse ta mësoni përmendësh. Thjesht do t’ju duhet të zgjidhni

Më shumë
Siguro komunikimet

Siguro komunikimet

Përdorni email të koduar kur dërgoni përmbajtje të ndjeshme Gjatë punës suaj si gazetar do ju duhet shpesh të dërgoni emaila që janë të rëndësishëm vetëm për përsona të caktuar, kështu që në këto raste një email i enkriptuar – koduar do të ishte zgjidhja. Email i koduar do të thotë që përmbajtja e emailit

Më shumë
1 2 3 5