Autor: admin

Shape Image
Shape Image
Siguro materialet

Siguro materialet

Si gazetar ju do të regjistroni, ruani dhe transmetoni një sasi të madhe materialesh – disa prej të cilave mund të jenë të ndjeshme. Nëse po, merrni masa për të siguruar që këto materiale të ruhet në mënyrë të sigurt, ashtu që të mos rrezikoni veten ose burimet tuaja. Praktikat më të mira për të

Më shumë
Siguro faqet tua në rrjetët sociale

Siguro faqet tua në rrjetët sociale

Mediat sociale përdoren shpesh nga gazetarët si një mjet për të promovuar punën e tyre, për të kontaktuar burimet dhe për t’u lidhur me kolegët. Por me rritjen e përdorimit vijnë edhe rreziqe të mëdha për ta dhe punën që ata bëjnë. Siguria e shumë gazetarëve të pavarur është rrezikuar për shkak të informacionit dhe

Më shumë
Shfletimi i internetit

Shfletimi i internetit

Interneti mbledh dhe ruan informacione që ju dhe të tjerët i postoni online. Ai gjithashtu regjistron të dhëna rreth jush nga mënyra se si ju i kërkoni informacionet në internet, duke përfshirë rutinat, zakonet, lokacionet dhe fushat e fokusit të punës suaj. E gjithë kjo mund të përdoret si një mënyrë për t’ju arritur juve

Më shumë
1 2 3 4 5